Asiakasyhtiöt

Kiinteistönhoidon palveluihimme kuuluvat ulkoalueiden hoito ja kunnossapito, huoltomiespalvelut ja päivystystoiminta 24 h/vrk. Useat kiinteistönhuollossa työskentelevät ammattilaiset ovat työskennelleet meillä pitkään, mikä takaa kiinteistöjen hyvän tuntemuksen. Riittävällä omalla kalustolla pystymme vastaamaan kiinteistönhoidon tarpeisiin nopeasti. Käytössämme on nykyaikaiset kiinteistönhoidon ohjelmat sekä kulutusseuranta.

Kiinteistönhoidon tukena tarjoamme huoneistoremontteihin liittyviä korjauspalveluita. Isompia korjaushankkeita, peruskorjauksia ja uudisrakentamista varten palveluksessamme on oma rakennusinsinööri.

Isännöinnin tukena on nykyaikaiset kiinteistönhallinnan ohjelmat, jotka tarjoavat asukkaille vuorovaikutteiset yhteydenottomahdollisuudet: asukkaiden omat sivut, vikailmoitukset, sähköiset vuokrasopimuksen allekirjoitukset ja irtisanominen.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistöhallintaan liittyvät taloushallintopalvelut: osto- ja myyntireskontra, kirjanpito, palkanlaskenta sekä rakennuttamiseen liittyvät viranomaisilmoitukset.

Kiinteistöhuollon kaikki palvelut

Taloushallintopalvelut

Asuinhuoneistojen vuokrareskontran hoito

  • Kokkolan kaupungin asunnot