Avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen työsuhteeseen
RAKENNUSSANEERAAJAA

Taustatietoja yrityksestä

Kokkolan Talohoito Oy on Kokkolan kaupungin 100 %:sti omistama tytäryhtiö ja kuulumme Kokkolan kaupunkikonserniin. Vastaamme Kokkolan kaupungin omistamien tytäryhtiöiden (mm. Kokkolan Vuokra Asunnot Oy, Kiinteistö Oy Tankkari, Koivuhaan Palvelukeskus Oy ja Kiinteistö Oy Kokkolan Snellman) isännöinti-, vuokraus-, huolto- ja rakennuttamispalveluista. Hoidossamme on vajaa 1 900 vuokra-asuntoa ja n. 80 vuokra-asuntokohdetta Kanta-Kokkolassa, Lohtajalla, Kälviällä ja Ullavassa. Kokkolan Talohoidon toimihenkilö-, huolto- ja remonttihenkilökunnan määrä on 24. Yhtiön toimisto sijaitsee Koivuhaan Palvelukeskuksessa os. Mäntynäädänkatu 6, 67800 Kokkola.

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme remonttityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tulet hoitamaan ensisijaisesti Kokkolan Vuokra Asunnot Oy:n ja Kiinteistö Oy Tankkarin huoneistoremontteja. Pääpaino työssä on muuttojen yhteydessä tehtävät pinnoitustyöt sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Käytössämme on Visma Tampuurin toiminnanohjausjärjestelmä, minkä kautta työt otetaan vastaan, tehdyt tunnit merkitään ja kuitataan valmiiksi.

Odotamme Sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja kokemusta rakennusalan tehtävistä, kykyä työskennellä itsenäisesti remonttikohteessa ja riittäviä it-taitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kylpyhuoneremonttien tekemisestä, ripeää työotetta, kustannustehokasta ajattelutapaa, hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta. Englannin kielen suullinen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle: 

Palkka sekä työaika määräytyvät Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV  sähköpostilla:

erno.tyynela@talohoito.fi. Hakemukseen ei tarvitse tässä vaiheessa sisällyttää liitteitä koulutus ja työtodistuksista. Ne pyydetään myöhemmin erikseen työhaastatteluun kutsutuilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Erno Tyynelä arkisin klo 7–15 välisenä aikana: