KESÄTYÖNTEKIJÄT

Kesätyöntekijöiden haku on päättynyt.

Valituille ilmoitetaan työpaikasta sähköpostitse 15.3.2024 mennessä.

KIINTEISTÖNHOITAJA

Taustatietoja yrityksestä

Kokkolan Talohoito Oy on Kokkolan kaupungin 100 %:sti omistama tytäryhtiö ja kuulumme Kokkolan kaupunkikonserniin. Vastaamme Kokkolan kaupungin omistamien tytäryhtiöiden (mm. Kokkolan Vuokra Asunnot Oy, Kiinteistö Oy Tankkari, Koivuhaan Palvelukeskus Oy ja Kiinteistö Oy Kokkolan Snellman) isännöinti-, vuokraus-, huolto- ja rakennuttamispalveluista. Hoidossamme on vajaa 1 900 vuokra-asuntoa ja n. 80 vuokra-asuntokohdetta Kanta-Kokkolassa, Lohtajalla, Kälviällä ja Ullavassa. Kokkolan Talohoidon toimihenkilö-, huolto- ja remonttihenkilökunnan määrä on 24. Yhtiön toimisto sijaitsee Koivuhaan Palvelukeskuksessa os. Mäntynäädänkatu 6, 67800 Kokkola.

Tehtävän kuvaus

Haemme kiinteistönhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään aluksi määräaikaisena 31.12.2024 saakka, mutta määräajan päätyttyä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Kiinteistönhoitaja huolehtii kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä ulkoaluetöistä. Työtehtäviin sisältyy päivystysvalmius työvuorokierron mukaan minkä lisäksi toivomme joustavuutta työaikojen suhteen tarvittaessa.

Odotamme Sinulta työhön soveltuvaa koulutusta, kokemusta kiinteistöalan työtehtävistä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme vastuullista otetta, positiivista asennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja englannin kielen suullista taitoa. LVIS-alan koulutus tai työkokemus luetaan eduksi. Ajokortti (B) välttämätön.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä kattavat työterveyspalvelut ja muut henkilöstöedut. Palkka ja työaika määräytyvät Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 11.3.2024 klo 16.00 mennessä sähköpostilla:

juhani.parpala@talohoito.fi. Hakemukseen ei tarvitse tässä vaiheessa sisällyttää liitteitä koulutus- ja työtodistuksista. Ne pyydetään myöhemmin erikseen työhaastatteluun kutsutuilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Juhani Parpala arkisin klo 7–15 välisenä aikana: